Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zpráva o olympiádě 2028

Olympiáda v roce 2020 v Tokiu se nekonala kvůli koronaviru. Japonci chtěli hry konat, hygienici však tvali na tom, že sportovci musí mít přes ústa roušky a musí být mezi nimi dva metry, což například při judu činilo problémy.

Nakonec ji z tohoto malicherného důvodu zrušili. Pak uspěli gendristé a prosadili, že ve sportu se bude nadále rozlišovat 40 pohlaví. Atletické a jiné soutěže musí být u všech olympijských sportů pro každé ze 40 pohlaví zvlášť. Francouzi zrušili v roce 2024 olympijské hry v Paříži z toho malicherného důvodu, že nemají dost zlata na výrobu takového množství medailí. Následně chtěli i Američané zrušit olympijské hry v Los Angeles v roce 2028 ze stejného malicherného důvodu. Naštěstí se přihlásila Praha. Díky otevření vydatného ložiska zlata v oblasti Tábora a také díky tomu, že vláda moudře svěřila otevření tohoto ložiska a zahájení těžby společnosti Treforga. Tato společnost, jak známo, patří podnikateli Rubešovi, který se svěřil s tím, že za úspěch své firmy vděčí tomu, že ji řídí jako stát. Díky tomuto moudrému tahu měla vláda dostatek zlata na výstabu stadionů a olympijské vesnice i na vyražení několika tun medailí.

Konání olympiády bylo ohroženo neschopností komise jazykozpytců, kteří dostali za úkol upravit češtinu tak, aby odpovídala novým vědeckým poznatkům a neměla jen rod mužský a ženský (a jakýsi střední), ale aby měla rovnou 40 rodů. Po půl roce práce komise došla k závěru, že to není možné, že čeština nemá dost hlásek na koncovky pro 40 rodů a navrhla, aby se veškeré označení osob uvádělo jednotně ve středním rodě. Jednotně bude mít koncovku –o a v množném čísle -os. Návrh byl – v zájmu zachránění olypiády - přijat.

Doba trvání olympiády musela být prodloužena na dva měsíce, tedy červenec a srpen, aby se na stadionech mohly vystřídat čtyři desítky různých pohlaví. Hned první den olympiády komise rozhodčích obdržela stížnost na to, že běžco na 200 metrů Jakošo Takošo zažádalo o změnu pohlaví z psychických důvodů, a na základě toho bylo z pohlaví 19 přeřazeno do pohlaví 27. Stěžující tvrdilo, že to nebylo z psychických důvodů, ale ze zjištných důvodů, poněvadž v závodě pohlaví 27 bylo přihlášeno jen dvě běžcos, tudíž mělo medaili prakticky jistou. Druhý den olympiády byly podobné stížnosti čtyři a třetí den již 13. Genderová komise prohlásila, že počet stížností den ze dne roste, jako rostl kdysi počet nemocných kornovirem a že se tyto stížnosti budou pouze evidovat a budou se řešit až po skončení olympiády.

V polovině olympiády nastal vážný zádrhel. U olympijského stadionu bylo 40 šaten a 40 záchodů pro každé pohlaví. Jelikož byla plná žumpa, přijela firma, aby ji vyvezla. Příslušníko generové policie Tenko Ouško zaslechlo, jak jedno z pracovníkos služby vyvážející žumpu řeklo ostatním: „Tak chlapi, jdeme na to.“ Okamžitě nahlásilo, že jde o genderově nevyváženou četu a genderová komise vydala rozhodnutí, že generově nevyvážená četa nemůže vyvážet žumpu. Hlavní hygieniko města Prahy Emano Kanálo vydalo zákaz používat šatny do doby, než bude vyvezena žumpa. Na základě toho byl olympijský výbor nucen zastavi další konání her. Na protest proti tomuto rozhdnutí vstoupili všichni sportovcos do časově neomezené stávky. Jelikož genderové vyvážení pracovní čety pro vyážení žumpy se ukázalo jako u nás neřešitelný problém, musel se majitelo firmy Václavo Močůvko obrátil na pracovní agenturu, která po měsíci dodala potřebný počet pracovníkos různých pohlaví ze zahraničí.

Začátkem září mohy hry zase pokračovat. Hned první den vyhrálo závody na 400 m pohlaví 13 Sereno Nato o prsa před Minato Tako. Běžco Minato Tako okamžitě podalo protest, že pohlaví 13 má mít operativně odstraněná prsa a tudíž o ně nemoho vyhrát. Běžco Sereno Nato se bránilo tím, že si nechalo odoperovat prsa, že však nemůže za to, že před závodem opět dorostly. Olympijská genderová komise odložila řešení tohoto případu k dalším 456 protestům s tím, že je projedná po skončení her.

Po skončení her měla generová komise na stole 1234 protestů. Čtyřicetičlenná genderová komise však nemohla jednat, poněvadž několik jejich členos si z psychických důvodů změnilo pohlaví. Následkem toho nebyla v ní některá pohlaví přítoma, zatíco jiná tam byla dvakrát a jedno dokonce třikrát. Odhaduje se, že další olympijské hry mohou být nejdříve za osm let, v kratší době není generová komise schopna vyřešit všechny stížnosti.

Autor: Ladislav Jílek | neděle 29.3.2020 20:50 | karma článku: 15,04 | přečteno: 349x
  • Další články autora

Ladislav Jílek

Všem bylo jasné, že to musí fungovat – a ono nic, část II - Kolonie

Vzpomínám si, že v padesátých letech minulého století mnoho lidí na argument, že ve Francii, Velká Británii či jiné západoevropské zemi mají vysokou životní úroveň, odpovídal: „Díky koloniím mají vysokou životní úroveň.“

22.4.2024 v 11:10 | Karma: 20,39 | Přečteno: 553x | Diskuse| Politika

Ladislav Jílek

Všem bylo jasné, že to musí fungovat – a ono nic, část I - Války

Již mnohokrát se stalo, že někdo přišel s novou myšlenkou, která chytla. Všem lidem bylo jasné, že to je ono, nadchli se pro ni, realizovali ji – a nakonec se ukázalo, že to nefunguje.

16.4.2024 v 17:36 | Karma: 15,29 | Přečteno: 473x | Diskuse| Politika

Ladislav Jílek

Poznámky k eutanazii

Vím, že většina lidí má vyhraněný názor na dobrovolné ukončení života. Pokud někdo na toto téma ještě chce vést úvahy, doporučuji zvážit níže uvedená fakta.

11.4.2024 v 12:57 | Karma: 14,66 | Přečteno: 586x | Diskuse| Ostatní

Ladislav Jílek

Něco k huti Liberty

My starší ji známe pod jménem Nová huť Klementa Gottwalda. Ti ještě starší ji znali pod jménem Jižní závod, který jí dali Němci, kteří ji začali stavět během 2SV.

25.3.2024 v 16:35 | Karma: 24,52 | Přečteno: 715x | Diskuse| Ekonomika

Ladislav Jílek

I já se vyjadřuji k Benešovi

Několik blogerů v souvislosti s datem 15. března se vyjádřilo k prezidentovi Edvardu Benešovi. Většinou ho hodnotili spíše negativně. Přidám svůj pohled.

19.3.2024 v 21:38 | Karma: 22,93 | Přečteno: 739x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Dostával jsem balíčky, ne peníze, řekl Bystroň ke kauze úplatků od Rusů

26. dubna 2024  16:37,  aktualizováno  16:50

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v...

Wau, skvělé, úžasné. Podvodníci imitují známé weby, falešné jsou i komentáře

26. dubna 2024  16:39

Internetoví podvodníci zneužívají zavedené značky a snaží se tak z lidí vylákat peníze. Podvrhnuté...

  • Počet článků 421
  • Celková karma 18,35
  • Průměrná čtenost 521x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.