Diskuse

Důvod omluvy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No co, kdysi jsme říkávali, že komunisté už lžou tak, že ani pravý opak není pravdou. A je to tu zase.

R^

2 0
možnosti
VH

Jo, taky jsem při tom důkazu (auto-důkazu) amorálnosti pana Ondráčka u obrazovky zařval.

3 0
možnosti
PV

Mě se líbilo, jak někteří poslanci napříč stranami říkali například :,, copak jste před 1989 nepracovali " ... a něco v tom smyslu, že chudinka Ondráček spouzeplnil rozkazy !!

Víte - já si myslím, že pokud má člověk nějakou čest a základy morálky tak prostě nemůže na rozkaz mlátit studenty - bohužel - včera nás vláda a poslanci ubezpečili, že čest a morálka v jejich slovníku není - děkujeme vám vy hnusné koblihy !!

7 0
možnosti
BV

Pane Vondráčku,

a Katalánci požadující autonomii všeho věku od dětí až po babičky se mlátit mohou? A nejen mlátit dokonce se do nich střílí.

A protestující v USA se mlátit mohou? Třeba ti z Occupy Wall Street - tam teklo dost krve, stovky jich byly zatčeny.

A co třeba protestující proti "nepřizpůsobivým", anarchistě a antianarchisté, nebo fanouškové fotbalu v Čechách? Proti nim "MLÁTIČKY" zasáhnout mohou? Protože dnešní těžkooděnci z pořádkových jednotek nejsou nic jiného než modernizované, lépe vyzbrojené a vycvičené MLÁTIČKY. A ty i dnes na rozkaz zasáhnou a zpacifikují každého, kdo je hned absolutně neposlechne a ani to ještě není zárukou, že nedostanute ranu pendrekem či dnes spíše moderní tonfou.

Pane Vondráčku,

zřejmě jste z těch co nebyli na vojně. Jinak byste věděl, že nejdřív musíte splnit rozkaz, bez ohledu na morálku, logiku či zdravý rozum a teprve pak si případně můžete stěžovat. A za nesplnění rozkazu se ve vojensky organizovaných systémech tvrdě trestá, v případě válečného stavu dokonce popravuje.

0 3
možnosti
Foto

Na tahu jsou havlisté. Pokud se neomluví za lživou propagandu a rozkradení národního majetku, nemá smysl cokoli na minulých událostech měnit či komentovat.

2 5
možnosti
OU
VV

Opravdu smutne. Jak daleko to jeste klesne?

10 0
možnosti
PK

Zvláštní to je, ale kdo za to může? Havel, že nezakázal KSČ? Demokracie, která tropí hlouposti? Ústup tradičních politických partají, přežily se? Vítězí manažerské pojetí politiky - ANO, Macron, Trump, kterého republikáni nechtěli?

4 0
možnosti
MB

"A když je rozkaz nepustit nikoho, nepůjde tam nikdo. Starej, mladej, těhotná nebo tak.“ A co by na omluvu řekl)- Ondráčkův otec, který byl v roce 1976 zvolen do ÚV KSČ ? Co by na omluvu řeklo - Mimořádné zasedání ÚV KSČ - 24. 11. 1989 ? Ministr národní obrany M. Václavík řekl, že ČSLA je připravena řešit politickou krizi pomocí vojenské síly a čeká pouze na rozkaz ...Naštěstí byl vyslán "pouze" - soudruh Vondráček a ten se skutečně straně dodnes nezproněvěřil ! ... :-)

11 1
možnosti
Foto

Pohotovostní jednotka SNB byla podřízena straně?

2 4
možnosti
  • Počet článků 420
  • Celková karma 17,82
  • Průměrná čtenost 522x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.