Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velice dobrý postřeh a zasloužená karma. :-)R^

3 1
možnosti
Foto

Putin je Putin , Slunce naše nejjasnější. Signifikantní je skutečnost ,že telegramy ku znovuzvolení poslali ( ve vhodnou a diplomaticky přijatelnou dobu) vládci Číny , Bolívie, Kuby , "Donbasu" , Venezuely ....;-D a pánové Hermánek a Řezník.

Ostatní prezidenti "normálních" zemí neposlali nic či poněkud nezdvořile se opozdili...

Inu volby.... Kublaj chán byl taky zvolen?

9 3
možnosti
Foto

Naopak protestoval jsem proti tomu, že volby neproběhly v Novorusku.

2 0
možnosti
Foto

dějiny ukazují, že Rus neumí žít bez tatíčka cara

10 3
možnosti
Foto

Velká neznalost..pane Matuška. Právě, že umí. V tom je krása toho národa.

5 4
možnosti

J65i24ř43í 10K63m33e55n72t

21. 3. 2018 7:21

Putin podmínky v Rusku neskutečně zlepšil vzhledem k hroznému stavu,v jakém se nacházelo za Jelcina. Nejsem rusofil - důkazem jeho úspěchů je statistika. A rusové to vidí, proto je populární. Omezil vliv oligarchů, zrušil zaměstnávání přes agentury a ihned se zvedly průměrné mzdy. U nás tento byznys stále funguje a tak za stejnou práci ve stejné fabrice člověk přes agenturu bere i jen 2/3 platu co kmenový zaměstnanec. Putin zvedl důchody, výběr daní, udělal z Ruska opět respektovanou velmoc. Proto na něj ze všech stran útočí, úspěch se neodpouští. V plánu bylo Rusko zničit jako jiné země bohaté na nerosty a v nastalém chaosu sprostě rozdělit a rozkrást. Proč dovezení žoldáci vyvolali občanskou válku válku v Sýrii? Stačí se podívat, jací vojáci obsadili oblast nejbohatší na ropu. Kdo zaplatil rozvrat Srbska? Stačí si zjistit, kdo si v Kosovu postavil vojenskou základnu a komu teď patří všechny doly. Kdo od začátku vyzbrojuje a cvičí mudžáhidy v Afghánistánu? Kdo zničil Libyi? Irák? Ukrajinu? Cui bono? A těmto lidem Putin leží v žaludku, protože nedovolil uvrhnout Rusko znovu do chaosu. Do toho chaosu, ve kterém se možná brzy ocitne díky slabochům a hlupákům celá EU.

6 3
možnosti

Ještě že tyhle oslavné častušky už u nás nikdo nebere vážně, i když mi tam trochu chybí ta ruská kráva světová rekordmanka v dojení, komsomolec světový rekordman v mlácení zrna z prázdné slámy a horník co těží uhlí a zlato zároveň.

Tenhle váš moderní styl ódy na radostné Rusko, záštitu světového míru, už nemá tolik vtipu, tohle by neodvysílalo ani Rádio Jerevan.

10 6
možnosti

Dospěl jsem k poznání, že Rusko - pohledem naší optiky pochopit nelze ! Jde o totálně jiné - historicko - kulturně - hodnotové kořeny vyvoje. My žádáme životní úroveň , svobodu a demokracii pro rozvoj vlastní rodiny - oni toto berou, jako pro Velkou Rus. Úplné rarity - Ta země je tak velká, že se nedá efektivně spravovat. Dobrý vládce je ten, který ji ještě zvětší ! Zřejmě není jiné země, která by měla tak pohyblivé hranice ! Naprostý chaos v dějinách, násilné slepování nesourodého ! Aby to drželo pohromadě - Logicky musí být v čele nějaká silná ruka. Pomyslně vzato, kdyby tam člověk přišel a sdělil občanu, že je svoboden - podnikej, konej ... Tak by asi následovala otázka, k čemu je mi to dobré a kdo mne vede ? Odpověď - V.Putin.

7 0
možnosti

Vy o Rusku moc nevíte, tohle je jen směs paranoidních představ živených nějakým mindrákem, pocházející z českého internetu. Svět a Rusko. Vás řídí strach poníženého. Jistě ano, ponižování jsme byli, ale po třiceti letech je snad na čase začít myslet logicky a přestat se bát dávno neexistujících stínů. Naši sousedi Němci to zvládli...

4 4
možnosti
Foto

Všichni diskutující se diví a já se k nim přidám. Nepřekvapuje mě, že lidé Putina obdivují. To spíš odpor, nenávist a pomluvy svědčí o tom, že svou práci dělá skvěle, což mnohým velmi vadí.

7 2
možnosti

Aha, protože se mi daří svými komentáři u vás vyvolat odpor, dělám svoji práci dobře, ba skvěle. Děkuji za inspiraci, budu v tom pokračovat, mnohým to totiž nevadí, ba naopak. ;-)

P.S.: Staré triky s obrácenou logikou.

5 2
možnosti

Já si ovšem myslím, že nemáte pravdu, že straní jen jedné církvi. Zhruba před rokem a půl otvíral v Moskvě největší mešitu!!

4 0
možnosti

Loni také otevřeli v Moskvě velký katolický kostel. Peníze sháněli po celém světě. Podobně i muslimové. Ti to měli jednodušší, je jich v Moskvě mnohem více než katolíků a Saudská Arábie a mnozí další rádi přispějí. Rusko nepřispělo.

0 0
možnosti

jak by se měl chovat a co by měl dělat první muž takového impéria? Může naslouchat všem? Může. Může všem vyhovět? Nemůže. Taková země se musí vést autoritativně a díky své velikosti a počtu obyvatel musí být vidět i na venek

2 0
možnosti
Foto

Nevím kde jste sehnal informace o zlém Putinovi. Je to po 100 letch v jejich zemi konečně vynikající diplomat a politik. Kéž bychom takového měli. Možná jste zaspal dobu je rok totiž již rok 2018 a Putin neřídí SSSR, ale Ruskou federaci. Kapitalistický stát.

6 0
možnosti
Foto

V rocích jsem se zakoktal. Omluva.

0 0
možnosti

V94á93c56l72a49v 56M69a30c58h

20. 3. 2018 22:10

Vysvětlení je jednoduché, Putin je nejlepší hlava Ruska od dob Petra Prvního (nejhůře Kateřiny Veliké)

že to není pravda a jsem rusofil? tak počítejte:

degenerovaní neschopní Romanovci, masový vrah Lenin, masový supervrah Stalin, Chruščov, gorila Brežněv, dvě jepice, Gorbačov, opilec Jelcin

opravdu povedená sbírka ze které vyčnívá jen Gorbačov, ale tomu běžný Rus nikdy neodpustí rozvrat sovětského svazu

17 1
možnosti
  • Počet článků 421
  • Celková karma 18,35
  • Průměrná čtenost 521x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.