Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Ne vždy s Vámi souhlasím. Ovšem je pro mě poučné přečíst si názor někoho, kdo má přehled, něco zažil a nemusí žvanit hovadiny, aby se uživil.

1 0
možnosti
Foto

K88a97r47e34l 94C73a24c38h

8. 4. 2018 8:53

Poslední dvě vlády měly slabé premiéry. Za Nečase řídila vládu Nagyová podle přání svých obdarovávačů a Sobotka vlastně neřídil vůbec. Celou dobu se staral jen o to, aby odstraňoval své kritiky z řad vlastní strany a když se mu to podařilo, tak na závěr začal rozbíjet vlastní vládu. Proto jsem, ač přesvědčením sociální demokrat, začal podporovat ANO. Protože jak správně ČSSD tvrdí, program jim ANO ukradlo. To se však mohlo stát jen proto, že ho nedokázali naplňovat. Ale hlavně kvůli osobnosti AB. Jeví se mi jako člověk, který by vládu řídit uměl tak, aby konečně začala pracovat. Těm, co si zvykli a vybudovali své kšefty v době slabých premiérů a silného postavení různých lobbistů, to samozřejmě vadí. Rádi by pokračovali v zavedené praxi, kdy vláda vládne podle toho, jaké noty jí lobbisté zadají. Nepotřebují tedy někoho, kdo by chtěl řídit vládu bez nich, podle předloženého programu. Ale mně osobně se to nelíbí. Chtěl bych, aby se ten stav konečně změnil. Proto je pro mně nepřijatelné, aby AB odstoupil. Pokud to vedení ČSSD nechápe, může jen plakat nad tím, že se nechala okrást o program, ale i o voliče.

3 0
možnosti
JS

Okrást o program? To je snad vtip. ČSSD mohla po vítězství za předsednictví Špidly, realizovat všechno o čem dnes pouze žvaní. Zdůrazňuji, že to vítězství nebylo zásluhou Špidly, ale Zemana. Zemanovi vyčítám, že dopustil , aby to Špidlo šéfovalo.

1 0
možnosti
PK

Zázrak, nebo předčasné volby....:-P

1 0
možnosti
JL

Petre, u nas nikdo neni "blahoreceny", tak se zazraky nekonaji.

Ty predcasne volby vsak take nic nevyresi. Ta strana, ktera se k nynejsimu premierovy v demisi prida, politicky skoncila. Jedine reseni, je predani misto premiera nekomu jinemu.

0 0
možnosti
PK

Na Vaše tipy o dalších volbách bych moc nesázel, ale ... Prohrát volby a klesnout z cca 20% na 7 - v době konjunktury - je opravdu umění.

2 0
možnosti
  • Počet článků 421
  • Celková karma 18,35
  • Průměrná čtenost 521x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.