Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výhodou sněhuláků je, že roztají i bez rozhodnutí přímo na radnici; jen si říkám, zda by autor nevěděl, kdy asi a jakou sochou bude nahrazena ta zobrazující onu pěvkyni.

0 0
možnosti

Zdá se, že socha zůstane na místě. Lidi si zvykli, protesty utichly.

0 0
možnosti
Foto

Nejenom že se sněhuláci dožívají nižšího věku, ale ročně se jich rodí stále méně. V Nizozemsku jsem již neviděl sněhuláka ani nepamatuji. Někdo by měl napsat baladu o nenarozeném sněhulákovi, jako memento dnešní doby. ;-(

1 0
možnosti

R^;-D Ještě připojím, že sníh nebyl bělejší, ale nejednou šedší, protože vydržel déle a pak se ušpinil nečistotami z ovzduší, pokud nenapadl čerstvý sníh.

1 0
možnosti

Obzvlášť v Ostravě býval sníh hodně tmavý.

0 0
možnosti
Foto

R^:-)to jsou zkrátka první oběti globálního oteplování-karma za vtipný postřeh a hezké fotky

0 0
možnosti

Lehce reaguji a podporuji. Zajímavý rozhovor syna a otce, (těsně před jeho odchodem). Tati - Jak vlastně vidíš svůj život? Áále 9 : 1! Co to je za skore, nějaký hokej? Co by, synu - 90% starostí a 10% radostí! No dobré a co dále? Vzpomínáš si synku, jak jsme spolu chodili do kina? Natěšeni, že Komunisté popustili nějaký dobrý film - Např. Most u Remagenu. Člověk natěšený a vyrazil. Usadil se, pošustil bombony a přežil Úvodník. Pak to vypuklo - Život, jako film - Člověka to vtáhlo do děje a hleděl. Když byl příběh v tom nejlepším - Najednou se to započlo přechylovat. Objevil se nápis - Kaněc filma! + Titulky, kdo v tom vlastně hrál! Toto mi sdělil, můj milovaný a úžasný rodič. Když stojím na hřbitově a očítám ty vtesané nápisy - Tak si na to vždy vzpomenu! Ten sněhulák - je vlastně příběh zcela stejný ! ... :-) .

0 0
možnosti
  • Počet článků 420
  • Celková karma 17,90
  • Průměrná čtenost 522x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.