Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Přečetl jsem tento blog sousedovým dětem a všechny se shodly, že jste žili v hrozné totalitě. Pouze jsem jim neuměl odpovědět na otázku, jestli vám QR kód o absolvování očkování poslali soudruzi z Moskvy, nebo z okresního STB.

0 0
možnosti

R^R^R^

Nechápu, proč lidé věří všelijakým pitomostem, ale nevěří vědě a lékařům! Kam se to propadáme? Nenávist a lež vítězí nad pravdou a láskou!

Jeden léčitel mi z vděčnosti nabídnul vyšetření pathogenních zón v bytě. Vyhnal jsem ho! Přece si nepředělám funkční byt na nefunkční!

:-)

0 0
možnosti
Foto

I přesto, že mi pan doktor Šimek jako obvykle možná udělí minus, mohu zde připsat, že spolehlivým indikátorem patogenních zón v bytě je obyčejná kočka (či kocour) domácí. Kam si Mourek nikdy nelehne, tam je to špatné a naopak, kde se uvelebí, tam je to "čisté". ;-)

0 0
možnosti
JL

Dobre hodnoceni. Jen bych pripomel, ze i tehdy vyvoj ockovacich latek nejaky cas trval nez bylo dosazeno vysoke ucinnosti. Vyvoj vakciny proti covidu zacal teprve v lete 2020, tedy jen neco pres rok. Na zdokonaleni pracuji teamy prednich odborniku, dejme jim cas, verim, ze prijde vakcina ktera dokaze virus zlikvidovat.

0 3
možnosti
VV

Bane, vyvoj zacal uz 30.1.2020, kdy Ugur Sahin dostal od cinskych vedcu rozlusteni genomu toho Koronaviru.

0 0
možnosti
DP

Dobre napsano, velka;-)karmaR^

2 0
možnosti
Foto

Naprostá pravda. KarmaR^.

2 0
možnosti
Foto

J27a57n 23Š27i26k

7. 12. 2021 15:04

Hezký článek. Jen si myslím, že alespoň co vím od rodičů, dříve se očkovalo s větší ochotou ani ne tak kvůli autoritám, nebo že by snad lidi byli ovce. Hlavním důvodem bylo, že každý, ano úplně každý, znal nebo měl v rodině někoho, kdo zemřel, často ještě v dětském věku, na nemoci, které dnes skoro neznáme. Když přišlo očkování na tyto choroby, dívali se na něj s nadějí, které se naplnily.

6 0
možnosti

Se sníženou proočkovaností se ty dnes už neznámé choroby opět vracejí! :-)

0 0
možnosti
Foto

Velice slušně napsáno. Karma.

8 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Váš text se mi moc líbí, pane Jílku. Zároveň bohužel obsahuje mnoho ale. Těžké.

2 1
možnosti
  • Počet článků 421
  • Celková karma 18,35
  • Průměrná čtenost 521x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.