Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K18a60r13e18l 40C64a89c27h

7. 8. 2017 12:01

Zatím nám nikdo neřekl nic o motivu tohoto barbarského činu, takže zatím není o čem diskutovat.

0 0
možnosti

Máte pravdu - dnes je všechno jinak - lidé mají mozky zdeformované propagandou, kdy bláhově věří všemu co jim kdo nakuká. Mám skutečné obavy z budoucnosti - vzpomeňe jak Neřád s Kalouskem lidem tvrdili že nebude na důchody a vyráběli umělé problémy - nedávno někde viselo parte - zemřela paní 84 roků - u parte stály 2 akční mladé a ambiciozní a jedna druhé říkala : 84 - to jsme tu svin.. dlouho živili

0 0
možnosti

Pane Jílku, aniž bych chtěl nějak zlehčovat prasárnu, které se ti tři grázlové dopustili, dovolím si poznamenat, že požárů dřevěných (a nejen těch) kostelů bylo u nás v blízké i vzdálené historii hafo. Jestli nevěříte, zkuste jednoduchý dotaz v gůglu, na první vám jich vyjedou desítky. Takže váš povzdech nad zkaženým 21. stoletím je poněkud směšný. Vyznívá jako lamentování důchodce, jak za jeho mládí byla tráva zelenější a voda mokřejší.

0 5
možnosti

Děkuji za velmi vstřícný tón. To musím ocenit. Před psaním blogu jsem na gůglu projel několik dřevěných kostelů (zdaleka ne všechny). Byly požáry v minulosti. Například v polovině 60. let minulého století shořel dřevěný kostel v Tiché v Beskydech od blesku. Na úmyslné založení požáru v době míru jsem však nenarazil.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS