Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezká indoktrinační centra.

Je vidět, že vládci mají eminentní zájem na udržení lidí v poslušnosti těch správných autorit. Proto jim není líto prostředků, které na tato centra uvolní. Některé budovy jsou opravdu krásné.

0 0
možnosti

Nepřeháním, dodnes cítím tu koženou vůni nové brašny se sklíčky, gumy a starosti s uspořádáním vystřihovaných písmenek v šabloně. Slavný bonmot znepokojeného otce - Co tam syn vyvádí, milá ženo, půjdu udělat pořádky - Kde se ta budova školy vlastně nalézá , kudy se tam chodí !? ... Pak možnost srovnání střetnutí absolvetnů ZDŠ a následného studia. Jednoznačně nejlepší srazy ze základky. Lidé na sebe až něžně hleděli a dotýkali se ! Já tomu zprvu nerozuměl ... Pak jsem zjistil, že přede mnou nesedí dědek, ale kamarád, vrátili jsme se červí dírou o desetiletí zpět ! Dojalo mne to, tak jsem jej taky hladil po ruce ... Přichází užaslý číšník a zkoumá podivnou společnost ... Kulové podivnou ! Naopak, až neuvěřitelně lidskou ... :-)

1 0
možnosti

Hezke fotky a hezky usporadano a privedlo me to na vzpominky na moji zakladni a pozdeji i stredni skolu v Sanytrove ul., Praha 1 (ted se to myslim jmenuje 17. listopadu) a vzpomnel na jmena vetsiny ucitelu: pani ucitele Skalicky, Guth, Kuna, pani ucitelky Kotyzova, Vanova. Venzarova, Uridilova...neco nas tehdy naucili a uceni je bavilo.

1 0
možnosti

Pane Holy, v Americe najde také takové moderní školy jako je to gymnázium v Orlové?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS