Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pan Drahoš hned v prvním rozhovoru po oznámení kandidatury, což bylo v březnu loňského roku, odpověděl na dotaz ohledně svých brýlí, cituji: "vidím jako rys, brýle, které mám, mají nula dioptrií." Prý je nosí jen proto, že s nimi lépe vypadá. Od té doby těchto "neuhlídaných" vět zřejmě těžce lituje. To svádí k úvahám o tom, co dalšího dělá jen naooko. S tím souvisí skutečnost, že pan Drahoš na svém facebookovém profilu klidně okopíroval věty od prezidentského kandidáta Horáčka, a to doslovně. Horáček to komentoval takto: "Nepřekvapuje mě to, a tohle zdaleka není první případ. Od počátku kampaně pana Drahoše nás lidé upozorňují, že ať uděláme cokoli, tak do tří dnů to udělá pan Drahoš.". Nyní mu pan Horáček velkoryse projevuje podporu a poskytuje své billboardy. Co se jim dá vlastně věřit?

Zemanův zdravotní stav všichni omílají pořád dokola, jeví se však daleko pravděpodobnější, že Zemana spíše uštkne klubko hadů. Číhají na něho ze všech stran.

Níže jsou zpravodajské články, kde se o tom píše:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prekvapive-priznani-kandidata-drahose-nosim-falesne-bryle-29525

https://www.novinky.cz/domaci/458449-drahos-opsal-status-od-horacka-kreativec-byl-moc-kreativni-omlouva-se-mluvci.html

0 0
možnosti
JB

J40a84n 75B64u10r25i72a29n

19. 1. 2018 6:36

Okolí pana Drahoše (přátelé, známí) pravděpodobně pochází z akademických kruhů. Myslíte, že tam mu nějak tyhle pomlouvačné klepy ublíží?

Neublíží, protože člověk alespoň s průměrným intelektem to nebere vážně.

3 0
možnosti
MB

V roce 1968 jsem měl 13 let, události moc nechápal. Nicméně pocítil jsem zvláštní atmosferu společnosti, jakési nadšení. Cosi podobného v r. 1989 ... S odsupem sledování besed prezidentských kandidátů - podobné poznání ! Úplné novum - Tady jsou lidé, kteří soupeří. Dělají to ale nějak neobvykle - Čistě, korektně, navíc ukázka vzdělaných a schopných lidí - bez temné, podpůrné mašinerie za zády ! Až prohrají, úsměvně jdou podpořit toho vítěze ! Uvědomuji si, to bahno žumpy M.Zemana a A.Babiše, kam jsme se propadli ! To, co kandidáti předvedli, by mělo být samozřejmou normou přístupu ! A tedy opět - Hradní Hnojomety, čerpání z rudo podivných kapitálových zdrojů - Bližní hradu - tajemník OV KSČ soudruh Veleba opouští studio po otázce, odkud ty prachy bere - Fuj - fuj - fuj ... :-)

4 0
možnosti
JR

J57a69r51a 29R26a77n13k

19. 1. 2018 2:27

Zajimave....cela republika vi, ze ten stary clovek v Hrdnich prostorach je uz skutecne ostudou naroda, ale holt ta laska k potacejici se antice.

4 0
možnosti
AR
  • Počet článků 420
  • Celková karma 17,82
  • Průměrná čtenost 522x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.