Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GH

G86e32o45r77g48e 40H95o68l50y

12. 2. 2019 16:41

Z te afery kolem sportovnich treneru a sexu se zde stava velky problem:

https://www.cbc.ca/sports/sexual-abuse-amateur-sports-canada-protecting-kids-1.5014330

0 0
možnosti
Foto

Dětské šortičky, krátké sukénky, nebo tílka na ramínka jsou vyzývavé, tedy pan úchylák má omluvu za své chování?

Je-li to takto bráno, je něco shnilého v tomto vysvětlení viny a neviny.

Chlap, který se dívá na děti jako na objekt sexuálního zájmu, není v pořádku a měl by se sám přihlásit k léčení, o kolik méně případů zneužití by bylo.

Dítě, které se přitulí, to dělá pro nedostatek lásky a pozornosti ve své vlastní rodině, to je třeba si uvědomit. Když se jedná o vlastní ratolest, najít si čas na pomazlení a jedná-li se o cizí chápat důvod a přivinout ho tak, jak je běžné mezi kamarády.

Ti co dokáží zneužít této chvilky, zraní dětskou duši na celý život, proto by tresty pro ně měly býti odpovídající, tedy vysoké.!!

0 0
možnosti
JP

Smutná reakce paní Tomšíčková, když Vám chlap napíše něco ze srdce, podstrkujete mu obhajobu pedofilie? Pokud jsou děti vedeny k předčasnému swexuálnímu jednání ve výchově, asi málo mužů má to mravní zakotvení, aby děvče pohladil a povzbudil ve zdrženlivosti a touze po pěkném manželství.

0 0
možnosti
GH

Rad bych dodal neco k tomuto subject z dnesniho CBC National...jako prvni zprava bylo o velkem skandalu, ktery ted vyplul na povrch v Kanade ohledne sexualniho zneuzivani deti trenery v mnoha sportech.

LInk na cely ten CBC National je zde...nevim jak dlouho to tam bude, snad alespon 20 hod:

https://www.youtube.com/watch?v=fkrpDnMoQEc

0 0
možnosti
JM

Karma

A jinak: "Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli." - pro mne naopak důvod, abych vás četl :-) zdraví rovněž ostravák!

0 0
možnosti
AR

Statisticky je dokázáno, že více než polovina mladistvých je zneužívána ve vlastních rodinách. A to nejen u nás, ale i v jiných zemích!!

1 0
možnosti
PK

..a to doporučení psycholožky jste úmyslně nekomentoval?

0 0
možnosti
LJ

Psycholožku si netroufám komentovat. Dokonce jsem ji později viděl několikrát v televizi, kde se jako psycholožka vyjadřovala ... už nevím přesně k čemu.

0 0
možnosti
HV

H45o50n92z75a 18V15r96á55n94a

10. 2. 2019 15:41

"v opačném případě si o to říká..." To jako opravdu? Pokud to ta psycholožka skutečně řekla, tak musí být rozumu mdlého-je to pěkný blábol.

1 0
možnosti
JB

No,,,, existuje věda,která se jmenuje kriminologie - tedy nauka o trestných činech. Jedním z odvětví kriminologie je viktimologie - nauka o obětech trestného činu.

Viktimnost je je soubor osobnostních předpokladů a vnějších okolností ohrožujících jedince, který se pak stává snadněji obětí trestného činu.[8] Jedná se o rizikové chování, vystupování a vzhled osob, které jsou na základě těchto předpokladů více ohroženy trestnou činností (Wikipedie) nebo

disponovanost člověka stát se obětí, soubor osobnostních předpokladů a vnějších okolností ohrožujících jedince, který se pak stává snadněji obětí trestního činu (slovník cizích slov).

Pokud tedy paní psycholožka řekla, že když se dívka nechová vyzývavě a neobléká se sexy, výrazně se tím chrání proti zneužití, řekl bych, že měla k pravdě hodně blízko a blábol to nebyl.,

1 0
možnosti
  • Počet článků 420
  • Celková karma 17,82
  • Průměrná čtenost 522x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.