Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P96e20t21r 91B12u64r39i12a10n

13. 12. 2019 18:17

Nenávistný egoista, a neřeším, zda ho takto psychicky změnila ona nemoc.

0 0
možnosti
Foto

Pokud je to pravda, tak údajně trpěl nějakými psychickými poruchami už delší dobu, a údajně měl kvůli tomu vrátit zbraň.

Za duševní poruchu nikdo nemůže, problém tu je, že se o to nepostaralo včas jeho okolí. Zkuste nahlédnout do nějaké knihy o duševních poruchách třeba od dr. Vondráčka.

A psychologický test žadatele o zbraň? Např. ve Švýcarsku musili dost přísný psychologický test podstoupit i žadatele o řidičák. U nás by to znamenalo silné snížení odbytu vozů.

2 1
možnosti
JL

Je to model: jsem naštvaný na svět a dám vám to sežrat... Hned mě napadá ta holka, co vjela v Praze s náklaďákem do lidí. Ona ty lidi taky neznala, bylo jí jedno, koho zabije.

2 0
možnosti
LJ

Ano, to je podobný případ, na ten jsem si nevzpomněl.

0 0
možnosti
Foto

Lidská psychika je složitá. Pro zdravého člověka je nepředstavitelné že někdo spáchá sebevraždu, zvláště pak poté co se dozví že je těžce nemocen. Logické by bylo bojovat o svůj život, ne jej krátit. Co se ovšem v mysli nemocného člověka děje, to nevíme.

Konkrétně v tomto případě mně zaráží jiná věc. Podle informací, byli v čekárně tři pracovníci vězeňské služby. To samo o sobě je poněkud zvláštní náhoda, když vezmeme v úvahu, že dotyčný měl kriminální minulost. Pracovníci vězeňské služby, podle některých medií dokonce snad přímo dozorci jsou trénovaní a tak mi připadá nepochopitelné, že ani jeden účinně nezasáhl. Přeci jen, zastřelit 7 lidí plus nějaké zranit, to chce čas. Ne moc ale dostatek pro trénovaného člověka. Nechci šířit spiklenecké teorie, jen je to dosti těžko pochopitelné.

2 1
možnosti
LJ

Ano, je zarážející že mezi oběťmi byli 3 pracovníci vězeňské služby, přičemž pachatel byl v minulosti vězněn. Podle dosavadních šetření se tam sešli náhodou. Uvidíme, zda další vyšetřování na tom něco nezmění.

0 0
možnosti
Foto

I65v40a70n 10V55e47s98e25l73ý

13. 12. 2019 16:34

Třeba v tom byla jistá forma závisti, že těm lidem v čekárně se lékaři věnují a jemu, jak si vsugeroval, ne. Dnes jsem se dočetl že byl na, myslím, 3. ledna objednán na CT a to mu asi nestačilo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 420
  • Celková karma 17,82
  • Průměrná čtenost 522x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.