Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No tak po tom co jste vyjmenoval hromadu mrtvol, dáváte dobrozdání našim klukům "nebojte se, asi jste bezvýznamní a ti se většinou nepopravují". Chtěl bych vidět vás v jejich kůži, to se nám to teoretizuje co, papír snese jakoukoliv propagandu.

Jakou osobní odpovědnost vyvodíte, pokud by se jim něco stalo, kdyby poslechli vaše "odborné" doporučení.

0 0
možnosti
LJ

Opatrnosti není nikdy nazbyt, jen ať využívají policejní ochranu.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že srovnáváte hrušky a jablka. V tomto případě nejde vůbec o důležitost těchto komunálních politiků, o jejich význam. Jde pouze a výhradně jen o jejich čin a jeho "význam" a o působení protiopatření.

0 0
možnosti
SB

Ono proti tomu, že by ruské tajné služby zinscenovaly usmrcení těchto tří našich pražských městských politiků, hovoří ještě jedna logika:

Každá takováto akce je spojena s nebezpečím, že tajné služby toho druhého státu, v tomto případě České republiky, ty agenty odhalí. Takže Rusko kvůli třem nevýznamným komunálním politikům by třeba i bylo ochotno riskovat nějaký ten skandál, ale nebude ochotno riskovat ztrátu špičkově vycvičených špičkových agentů.

I z Londýna poslali ve válce vycvičené komando, aby zlikvidovalo Heydricha, ale nikoli proto, aby zlikvidovalo někoho nedůležitého.

Stejně tak do jiného rizika jde člověk kvůli možnému zisku tisíci korun a do zase jiného rizika jde kvůli možnému zisku pěti milionů.

Prostě kvůli těm třem pánům nebude Rusko riskovat ztrátu svých pěti nebo šesti Jamesů Bondů.

0 1
možnosti
Foto

Jenže nezapomeňte na dědu, co pokácel stromy přes koleje. Nějaký blb se vždy najde a dokonce to udělá i zadarmo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 420
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 522x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.