Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete blbosti a evidentně o procesu nákupu zbraní nevíte nic. Zmiňujete, kdo všechno o té tragédii mluví a píše, tak jste to zřejmě poslouchal a čet, ale evidentně velmi nedostatečně. Jinak byste slyšel, jak policie říkala, že je asi(tuším) 48 tis. lidí, kteří mají víc než jednu zbraň. A ty vaše ostatní názory poněkud zavánějí totalitou.

9 1
možnosti
PK

Blbosti? Já např. nechápu že se zde povolí "soukromý" chov lvů. Prý je jich tady 165 a další ilegální. Protože se stane občas průšvih tak za miliony veřejných peněz staví v ZOO Lešná útulek. Aby je bylo možno kam dát. Ale pozor - neomezovat, svoboda podnikání nade vše, totalita se vrací ...

0 0
možnosti
Foto

P96e47t36r 66B94u78r38i70a24n

23. 12. 2023 22:04

A co chcete? Policejní stát? Vaše sorta lidí bude první, kdo bude řvát, že jim berou svobodu. Nakoupil zbraně, tak jej měli sebrat hned? Zase... kdyby se tak stalo, tak budete první, kdo bude řvát, že si na něj policie zaklekla. Jak se můžete divit, kde vzal mladý student peníze? Závidíte? Nebo snad víte, jaká byla finanční situace rodiny?

6 6
možnosti
PC

Pane Buriane,

pan Jílek si pouze pokládá otázky, které napadají snad každého člověka, kterému to myslí. V daném případu je totiž řada zjevných nejasností, které by určitě měly být zodpovězeny.

Proč tedy autorovi podsouváte cosi o policejním státu, závisti apod.?

13 4
možnosti
  • Počet článků 422
  • Celková karma 18,27
  • Průměrná čtenost 520x
Žiji v Ostravě, povoláním hutník, narozen 1943, katolík - dost důvodu pro to, abyste mne nečetli.